Magyar Kezek Távbolt

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Jó alvás VitalMobil-lal

E-mail Nyomtatás PDF
IWIWTwitterFacebookJP-Bookmark
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
A jó alvás forrása egy VitalMobil az ágy mellett? Alvás közben folyamatosan árassza magába a mély alvás segítő elektromágneses programot! Itt egy mobil, amiből jól jön a mobil sugárzás . Ráadásul magyarok hozták össze!

A jó, pihentető, mély alvás fontos. Hosszan ecsetelhetnénk, de ennyi. Fontos.

A különböző rezgések pozitívan is hathatnak ránk. Az elekrtomágneses biorezonanciával való kezelés, vagy a rezgés-alapú gyógymód, a homeopátia elismertsége egyre általánosabb.
Jó lenne, ha alvás közben pozitív sugárzási térben feküdhetnénk. Olyan helyen, ami támogatja mély, pihentető alvásunkat. A VitalMobil kiváló erre. Magyarországon, magyar természetgyógyászok fejlesztették ki. Sőt, (külön dícséret) még azt is megoldották, hogy a gyártása sem a távol keleten, hanem itthon történjen! Igen, jól olvasta: A VitalMobil magyar termék!

A VitalMobil látszólag olyan, mint egy nagyon "dizájnos" okostelefon. Paraméterei is ezt sugallják (Tömeg: 100g, Méret: 111mm x 77mm x 22mm). 
Az érintőképernyővel azonban telefonálás helyett valami sokkal okosabbat tehetünk: Több, mint hatvan program közül választhatjuk ki az épp nekünk megfelelőt. A teljesség igénye nélkül a programok közül:
 mélyalvás, frissítő alvás, alvászavar, relaxáció, allergia, vitalizálás, koncentráció fokozás, tanulás, kreativitás, ellenálló képesség, stb. A programokról és a technikai paraméterekről bővebben is olvashat. kattintson ide!.

A VitalMobil egy méter hatótávon fejti ki hatását, 50 centiméteren belül a leghatékonyabb.
Ha este lefekszünk, csak indítsuk el a mélyalvás programot, és tegyük a VitaMobil-t a közelünkbe. Tapasztalni fogjuk a különbséget! Még az ébresztő-programot is beállíthatjuk, ami fél óra alatt fokozatosan "rezget ébrenlétbe" minket.
A rezgések természetéről háttéranygunkat ide kattintva olvashatja. 

Nagyon kedvező a VitaMobil indulás utáni fogadtatása. Az első visszajelzésekből válogattunk egy külön cikkre valót. Ide kiemelünk egyet:
"Most már rendesen alszom, jobban regenerálódik a szervezetem, és sokkal energikusabb lettem. Használom koncentrációfokozásra, méregtelenítésre, fiatalításra, és a készülékkel ébredek. A szemem alatti ráncok és karikák eltűntek a pihenésnek köszönhetően. Hihetetlen energia szabadult fel bennem, sokkal többet teljesítek, mint bármikor előtte". A vevői visszajelzések olvasásához  kattintson ide.

Aki már tapasztalta az elektromágneses rezgés-kezeléseket, az tudja, hogy jó hatásuk van. Aki már volt ilyen kezelésen, az tudja, hogy nem olcsó mulatság. Egy kezelésért 5-8 ezer forintot is elkérnek.  A kezelésre el is kell menni, végig kell ülni. Sokaknak az ideje is ér ennyit, vagy még ennél is többet. Ha így nézzük a gyártó sok-sok százezer forintért is árulhatná a VitaMobil-t. Ha Amerikából jönne, biztosan egy jó drága MLM-rendszer forgalmazná félmillió forintért.
Biztos lehet benne, hogy a VitaMobil ehhez képest nagyon hamar meghozza az árát. Ha nem a polcon porosodik, pláne, ha a család több tagja együtt használja, és az alvás programokon kívül mást is talál magának, egy hónap alatt már pluszt termel a használójának. (Persze addig is pluszt termelt neki más szinten).
Már eddig is jól hangzott, de így már tényleg érdeme lehet belevágnia. Most

Szállítási költség nélkül!  

lehet az Öné.


 

Vitalmobil részletes ismertetője  >>>

Ha Ön is szeretne jól, pihentetően aludni gyógyszerek nélkül, kattintson a "Kosárba" gombra! >>>További cikkeink a Vitalmobilról:

A VitalMobil használata
VitalMobil vevői vélemények
VitalMobil technikai paraméterek
VitalMobil - a rezgések világában élünk
A VitalMobil programjairól
Mobil sugárzás, ami az egészségünkért van!
Segítsünk magunkon pozitív rezgésekkel - rövid cikk a Vitalmobilról

VitalMobil ajánlás
A készülék neve megváltozott. Régebbi neve: Harmobile.
 
Wass Albert: Jönnek! - Adjátok vissza a hegyeimet!
Wass Albert: Jönnek! - Adjátok vissza a hegyeimet!
1.790,48 HUF
Romhányi József: Nagy szamárfül
Romhányi József: Nagy szamárfül
2.380,95 HUF
Óra, kőszáli kecske
Óra, kőszáli kecske
12.990,00 HUF
Emese gyümölcsdesszert
Emese gyümölcsdesszert
2.490,00 HUF

Nézzen körül nálunk!Speciális keresés
Letöltő zóna
Mitől magyar a termék?
 

Devizanem


Belépés és Regisztráció


Betekintő

smartsupp - videófelvétel és chatVirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.


Értesüljön elsőként!
Szóljon hozzá!
Jusson jó magyar portékához!
regisztráció 

Kirakat

Rakottszoknyás kötényruha 32-44
Rakottszoknyás kötényruha 32-44
21.490,00 HUF
Házi áldás
Házi áldás
2.704,00 HUF

Jelmondatunk

"Hintsük a hazafiságnak aranymagvait szünet és kifáradás nélkül ott, ahol lehet; úgy, amint lehet, s akkor, amikor lehet; amint az idő, hely és körülmények engedik: bár vetésünknek aranytermését arathatni talán csak késő unokáinknak engedtessék is."

Kisfaludy Sándor 1831. március 15.

(részlet a Vas vármegyéhez írott levélből)