Magyar Kezek Távbolt

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

VitalMobil vevői vélemények

E-mail Nyomtatás PDF
IWIWTwitterFacebookJP-Bookmark
alt
„Megváltás számomra! A napi munkámat hatékonyabban tudom végezni, mivel pihentebb vagyok.”
 
„Az álmatlanságot már az első használat alkalmával jelentősen javította”
 
"Reggel az ébresztő program segítségével nem fáradtan, hanem frissen ébredek. Még meg kell szoknom, de ez legalább egy nagyon jó érzés."

"Egyedi élményekben volt részem az elmúlt napokban a készüléknek köszönhetően. Másnap fejfájást csillapítottam vele illetve kipróbáltam a frekvenciás ébresztést is ami tényleg működött. Minél jobban megismerem a funkciókat annál több kellemes élményben van részem. A „jó közérzet” program frenetikusan jó dolog, illetve egyre több kollégámnak is ajánlottam a készülék jótékony funkcióit. Még egyszer köszönöm ezt a nagyszerű lehetőséget." B. István
 
"Nagyon jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban: anélkül segít, hogy ártana, nem tartalmaz kemikáliát, "emberbarát,testbarát". Segíti az elalvást, átalvást, "lecsendesít",ellazít, igazi ajándék ebben a zaklatott világban. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy próbálja ki!" D. Erika (Facebook márc. 4.) 
 
alt

"Mint egy német készülékgyártó magyarországi képviselője és mint természetgyógyász, több mint 10 éve kapcsolatba kerültem a frekvenciák gyógyászati alkalmazásával. Eddig a készülékek szakmai oldalát ismertem és ezt tanítottam. Mióta használom a Harmobile wellness készüléket, beépítettem a frekvenciák áldásos hatását a mindennapjaimba. Ma a Harmobile segítségével könnyedén rá tudok segíteni az emésztő rendszer optimális működésére, valamint könnyedebbé vált a relexáció. Rendszeresen alkalmazom és élvezem azt a jó közérzetet, amit a készülék biztosít számomra." Sipkovits Gizella természetgyógyász
 
"Hello Harmobile:)én egy átmulatott füstös éjszaka után próbáltam ki a tüdő funkciót nagyon szuper volt, fél órát feküdtem a "kütyüvel" és megszűnt a köhögésem!!és volt még pár funkció amit szívesen kipróbálnék..." Varsányi Zsófia (facebook 2011.január 21.)
 
"Különböző problémák miatt az életritmusom teljesen felborult. Kb. 3 hónapon keresztül napi 1-2 órákat bírtam aludni, de előfordult 2-3 nap, hogy egyáltalán nem aludtam. Ennek következtében az idegeim kezdték felmondani a szolgálatot. Kaptam egy Harmobile készüléket tesztelésre, de mivel nem nagyon hittem, hogy érezhető változást fogok tapasztalni, félretettem és megfeledkeztem róla. Egy napon a kezem ügyébe került, lefekvéskor bekapcsoltam, és magam felé irányítottam a sugárzó felét. Reggel ébredtem föl! Ettől a naptól kezdve nem kellett altatót bevennem, és úgy 2 hónap után teljesen helyreállt a biológiai órám, már készülék nélkül is tudok aludni." Deák Erzsébet 
 
„Most már rendesen alszom, jobban regenerálódik a szervezetem, és sokkal energikusabb lettem. Használom koncentrációfokozásra, méregtelenítésre, fiatalításra, és a készülékkel ébredek. A szemem alatti ráncok és karikák eltűntek a pihenésnek köszönhetően. Hihetetlen energia szabadult fel bennem, sokkal többet teljesítek, mint bármikor előtte. "
 
 "Már öt napja használom a Harmoblie nevű készüléket, ami elektromágneses hullámokkal segít fel frissíteni memóriám, kreativitásom és koncentráció képességem. Mindenkinek ajánlom, aki szellemi munkát végez. A másnapossági funkciója csodákat művel."  Sain Gábor (facebook) 2011.január 14.
  
„Kb. négy nap után, amikor már azt hittem, hogy egyedül én vagyok "fordítva bekötve",mégis segít az el- ill. átalvásban. Gyakran felébredtem az éjszaka közepén, ilyenkor ritkán volt esélyem újra visszaaludni, de mára a problémám teljesen megszűnt.” 
 
"A relaxációs program és a frissítő alvás program elég gyorsan kifejtette hatását. Ami mindenképp figyelemre méltó, hogy nagyon rövid idő alatt lehet a legfáradtabb állapotból is regenerálódni. „


                                                                                                                  Szállítási költség nélkül!                                                                                                                                           

Vitalmobil részletes terméklapja >>>

 
 
Varga Katalin: Gőgös Gúnár Gedeon
Varga Katalin: Gőgös Gúnár Gedeon
1.895,24 HUF
Móricz Zsigmond: Rokonok
Móricz Zsigmond: Rokonok
2.476,19 HUF
Magyar népénekek - Villő Énekegyüttes
Magyar népénekek - Villő Énekegyüttes
4.752,38 HUF
Blúz, molinó, íves, mellcsipke, natur
Blúz, molinó, íves, mellcsipke, natur
8.490,00 HUF

Nézzen körül nálunk!Speciális keresés
Letöltő zóna
Mitől magyar a termék?
 

Devizanem


Belépés és Regisztráció


Betekintő

smartsupp - videófelvétel és chatVirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.


Értesüljön elsőként!
Szóljon hozzá!
Jusson jó magyar portékához!
regisztráció 

Kirakat

Atilla vagy Aetius?
Atilla vagy Aetius?
4.490,00 HUF
Rakottszoknyás kötényruha 32-44
Rakottszoknyás kötényruha 32-44
21.490,00 HUF

Jelmondatunk

"Hintsük a hazafiságnak aranymagvait szünet és kifáradás nélkül ott, ahol lehet; úgy, amint lehet, s akkor, amikor lehet; amint az idő, hely és körülmények engedik: bár vetésünknek aranytermését arathatni talán csak késő unokáinknak engedtessék is."

Kisfaludy Sándor 1831. március 15.

(részlet a Vas vármegyéhez írott levélből)