Magyar Kezek Távbolt

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Vitalmobil

VitalMobil - a rezgések világában élünk

E-mail Nyomtatás PDF
IWIWTwitterFacebook
 A XX. században már bebizonyították, hogy mindennek, az élő és élettelen dolgoknak, a szerveknek, a sejteknek is van egy bizonyos frekvenciája. Az elmúlt 10-15 évben sok bejegyzett találmányban ezen hullámok kedvező hatásait használják fel és alkalmazzák orvosi berendezésekben, és más eszközökben. Létezik elektromágneses karóra és párna, diagnosztizáló berendezések, terápiás készülékek akár kisállatok kezelésére, és nagyon kedvelt a színterápia is. Még a népszerű IPhone telefonokra is sok közérzetjavító és nyugtató programot készítettek, melyekben csak egy frekvencia, vagy meditációs zene is hallható.

Az elektromágneses hullámokkal, a mágnesterápiával végzett biorezonanciás kezelések nagyon kedveltek mind Amerikában és Európában, mert fájdalommentesen és mellékhatások nélkül alkalmazhatóak az egészségmegőrzésben. 

alt
Világunkat a rezonanciák és a rezgések határozzák meg. Ezek nélkül nincs élet, se ember, se állat, de még a növények sem élhetnek nélküle. Ha az élet rezgések nélkül nem lehetséges, akkor jelen kell lenniük a szervezeten belül is. Minden sejtnek, minden szervnek megvan a saját rezgés mintája. Ez nem jelent mást, mint azt, ahogy minden élőlény elektromágneses rezgések komplex rendszerének a része.

Testünket parányi részecskék tömkelege alkotja. Ezek egymással rezgésben vannak és hullámokként jelennek meg, amelyek az emberen átáramlanak. Ebben az összefüggésben beszélhetünk elektromágneses testről is. Már a ’30-as években olyan kvantumfizikusok, mint Albert Einstein és Werner Heisenberg arra a felismerésre jutottak, hogy az anyag két formában nyilvánul meg: egyrészt elektromágneses részecskékben, másrészt elektromágneses hullámokban. Ez a tan az addig létező világképet felborította.

Az ember tehát egy olyan rendszerbe van integrálva, ami elektromágneses rezgésekből áll. Az elektromágneses test – másként, mint a fizikai test – az emberi érzékszervek számára nem látható. Ugyanúgy viselkedik, mint a rádió-, tv hullámok, amelyek szintén nem észlelhetőek. Ellentétben a fizikai testtel, amelyben minden meghatározott kiterjedéssel és pontosan meghatározott körvonalakkal rendelkezik, az elektromágneses testben nincsenek konkrét körvonalak. Biofizikai hullámokból áll, amelyek szüntelen és hihetetlen sebességgel a test sejtjeiben és azok között információkat cserél ki. Korábban úgy vélték, hogy a test egyes szervrendszerei információs utakkal vannak összekötve, amelyek mind a testnedveket, mind az idegrendszert érintik.

Ma már tudjuk, hogy a szervek, szövetek és sejtek rezgések által kommunikálnak, amelyek fénysebességgel terjednek. Csak így magyarázható, hogy az élő test a sejtek lebontását és felépítését egyensúlyban tudja tartani. Másodpercenként 7-10 millió sejtet kell a szervezetünkben megújítani és minden másodperben 30 billiárd biokémiai reakció megy végbe testünkben. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, az idegszálak ingerületvezető rendszere és a testnedvek túlságosan lassúak lennének. Tudatos és tudattalan érzékelésünk, minden anyagcsere folyamat, a hő- és vízháztartás szabályozása – csak, hogy néhányat említsünk – egy elektromágneses információs rendszertől függnek. Ebben a rendszerben először az információ szükségeltetik, csak azután lehetséges a biokémiai reakció.

alt
Csak jól működő információ áramlás esetén vagyunk egészségesek. Amennyiben a belső kommunikációs rendszerre rezgési blokkok hatnak, akkor diszharmonikus és megbetegítő rezgésminták keletkeznek. Ilyesfajta „kisiklások” mindig előfordulnak. Ameddig a test abban a helyzetben van, hogy öngyógyító folyamataival szabályzón hasson, addig az ember egészsége megkérdőjelezhetetlen. Csak ha már nem működik az önszabályzó mechanizmus, akkor fejlődhetnek ki ezekből a zavarokból betegségek.

Ilyenkor az emberi szervezetnek szüksége van egy kívülről jövő lökésre; ez pedig elektromágneses rezgések és sugárzás által következik be. A rezgések belső rendszerének mindig új, harmonikus impulzusokat kell a testre vinnie ahhoz, lendületbe jöjjön és abban is maradjon.

Ezt szolgálhatja a rezgésterápiák számtalan változata. A Magyarországon kifejlesztett VitalMobil készülék a fenti alapelveket figyelembe véve került kifejlesztésre.

Sipkovitsné Gizella - közgazdász, természetgyógyász                                                                                             Szállítási költség nélkül!                                                                                                                                           

Vitalmobil részletes terméklapja  >>>


                                                                                                                

További cikkek:
Vissza a Rövidített cikkhez
Vissza a Bevezető cikkhez

A VitalMobil programjairól
Vásárlói vélemények
VitalMobil- technikai paraméterek
A VitalMobil használata
Jó alvás Vitaílmobillal
A készülék neve megváltozott. Régebbi neve: Harmobile.
 
 

A VitalMobil programjairól

E-mail Nyomtatás PDF
IWIWTwitterFacebook
Magyar menü
A VitalMobil a hétköznapok akadályai között hatékonyan lehet segítségére az alábbi területeken:

közérzetjavítás,
tökéletes pihenés elősegítése, 
stresszoldás,
koncentráció fejlesztése,
meditáció, relaxáció elősegítése,
ha fogyni szeretne,
sportteljesítmény fokozása,
egészségmegőrzés.

 
A többi program a hétköznapokban felmerülő egyszerű nehézségekre jelenthet (kiegészítő) megoldást.
 
A VitalMobil készülékkel nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban élhet minden nap, ezáltal fokozhatja a fizikai és szellemi teljesítményét!
 
Milyen helyzetekben érdemes kipróbálni a VitalMobil készüléket?
 
-harmonikusabb alváshoz, ha rendszeresen rosszul alszik. Aki mélyen átalussza az éjszakát, annak minden nap megújul a betegségekkel szembeni védekező képessége.
-friss ébredéshez: próbálja ki, milyen minden nap úgy ébredni, hogy nem a csörgőóra vagy a telefon zaja veri fel legmélyebb álmából
-közérzet és hangulatjavításra
-koncentrációfokozásra
-meditációhoz, relaxációhoz: a test és a lélek megnyugtatása fiatalít
-szellemi és fizikai teljesítmény-növeléshez: pl. munkában, tanuláshoz, sportoláshoz
-ellazít
-regeneráció
-optimalizálhatja az emésztőszervek működését
-fokozhatja az izmok, a csontok erősödésének folyamatát
A nyugodt alvással, stresszmentes élettel vidám és eleven lehet, élvezheti mindazokat az előnyöket, amelyeket az öregedés lelassítása vagy visszafordítása jelent.
 
  • Érintőképernyő
  • Internetről letölthető szoftverfrissítések
  • Választható háttérképek

Programok például:
 


Alvászavar: Ha alvászavarai vannak használja a programot esténként, még lefekvés előtt!
 
Frissítő alvás: Kimerültnek érzi magát? Pihenjen egy órát, lazuljon el és regenerálódjon.
 
Mélyalvás: Aludjon mélyen és támogassa a szervezete regenerációját. 1-8 órás programok
 
Cellulitisz: Legyen csinosabb. Fokozza a zsírlebontást, javítsa anyagcserédet. Rendszeresen mozgassa át a testét.
 
Fiatalítás: Fokozza a szervezet regenerációs képességét, támogassa a hámrétegképződést, bőrfiatalítást.
 
Pattanások - Bőrregeneráció: A bőr regenerációs folyamatainak támogatásához, a bőr megszépüléséhez.
 
Izmok : frissítésre, regenerációra, izomgörcsökre próbálja ki.
 
Teljesítmény fokozás: Nehéz fizikai terhelés mellett frissítsse a szervezetét, és regenerálódjon!
 
Vitalizálás: Csökkenthető a fáradtságérzet, ezzel fokozhatja a sporttal, munkával töltött idő hatékonyságát és a koncentrálókészséget.
 
Koncentráció fokozás: Frissítse gondolatait, könnyítse a tanulást és a munkát egyaránt.
 
Kreativitás: A kreatív gondolatok felszínre  hozása, megnyugtatás és lazítás.
 
Nyelvtanulás: A nyelvek könnyű és gyors elsajátításához legjobb a meditatív állapot. Lazuljon el és tanuljon könnyedén!
  
Ellenálló képesség: Növelje  szervezete ellenálló-képességét, fokozza a regenerációt és az öngyógyítási folyamatokat.
 
Jó közérzet: A kiegyensúlyozottság az egészséges élet alapfeltétele. A program rendszeres hasznámlatával javítsa közérzetét.
 
Meditáció: A munkával és stresszel töltött hétköznapokban is lazuljon el és meditáljon!
 
Mentálhigiénia : Harmonizálja a lelkét, meditáljon, végezzen stresszoldó gyakorlatokat. Így megőrizheti az egészségét.
 
Nyugtatás: Lazuljon el és nyugodjon meg, legyen jobb a közérzete.
 
Relaxáció: A test és lélek ellazulása, a stressz és a feszültség megszüntetése egészségünk forrása. Rendszeres gyakorlással erősítse szervezetét, óvja egészségéét!
 
Schumann-rezonancia: A Föld rezonanciája: felszabadíthatja a kreatív gondolatokat, ellazít, fokozhatja a regenerációt. Természetes meditációs frekvencia.
 
 
És még sok-sok extra program!

A VitalMobil készüléket nem javasoljuk betegségek kezelésére, gyógyítására, megelőzésére.Vitalmobil részletes terméklapja >>>


                                                                             
                                                                                                   

További cikkek:
Vissza a Rövidített cikkhez
Vissza a Bevezető cikkhez
Vásárlói vélemények
VitalMobil- technikai paraméterek
A VitalMobil használata
A rezgések világa - technológiai háttér
Jó alvás Vitaílmobillal


A készülék neve megváltozott. Régebbi neve: Harmobile.
 


smartsupp - videófelvétel és chat
Jelmondatunk

"Hintsük a hazafiságnak aranymagvait szünet és kifáradás nélkül ott, ahol lehet; úgy, amint lehet, s akkor, amikor lehet; amint az idő, hely és körülmények engedik: bár vetésünknek aranytermését arathatni talán csak késő unokáinknak engedtessék is."

Kisfaludy Sándor 1831. március 15.

(részlet a Vas vármegyéhez írott levélből)