Magyar Kezek Távbolt

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Nem hipermarket

E-mail Nyomtatás PDF
IWIWTwitterFacebookJP-Bookmark
Ma a bevásárlás már könnyű mulatság. Van akinek kifejezetten szórakozás. Bemegy a sok ember a hipermarketbe, kinyúl a termékek tömege után, kosárba teszi, fizet és boldogan hazaviszi. Nem morfondírozik afelett, hogy kihez, hova kerül a pénze. Nem foglalkoztatják globális gondolatok. Gyorsan, olcsón (?) széles választékkel legyen kiszolgálva és kész. Ezt nyújtja a hipermarket.  Itt Magyarországon megcsinálták vele a szerencséjüket angol, francia,
német meg ki tudja milyen tulajdonosú cégek. Magyarok valamiért nem nagyon. A hipermarketben is van magyar termék, csak keresni kell. Mert a tulajdonosnak, vezetőnek nem szempont a magyar.
A Magyar Kezek távbolt nem hipermarket. Kisbolt. Van itt sok minden, de nem olyan nagyon sok, meg nem biztos, hogy pont olyan. Meg lehet, hogy várni kell rá. Amire nem kell várni, arra is várni kell, hiszen a küldeménynek postázási ideje van. A magyr termék árak itt nem versenyeznek a hipernyomott akcióárazással. Bár igyekszünk korrekt árakat szabni.
Ami viszont biztos, hogy jól megnézzük, mit adjunk. Magyar legyen, és minőségi. Olyan, amit mi magunk is megvettünk, megveszünk, megvennénk. Nagyon sok esetben ismerjük a készítőt. Jaj, az ismertség, a személyes benyomás nagyon fontos.
Mert nem mind arany, ami fénylik, van ami magyar, de valamiért nem olyan (még). Nekünk feladat, hogy amit tőlünk vásárolnak, az kiállja a minőség próbát, és olyan legyen, hogy az továbbajánlásra sarkalljon.
 

smartsupp - videófelvétel és chat
Jelmondatunk

"Hintsük a hazafiságnak aranymagvait szünet és kifáradás nélkül ott, ahol lehet; úgy, amint lehet, s akkor, amikor lehet; amint az idő, hely és körülmények engedik: bár vetésünknek aranytermését arathatni talán csak késő unokáinknak engedtessék is."

Kisfaludy Sándor 1831. március 15.

(részlet a Vas vármegyéhez írott levélből)