Magyar Kezek Távbolt

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Nem is gondolnák mennyi mindent gyártanak Magyar Kezek...

E-mail Nyomtatás PDF
IWIWTwitterFacebookJP-Bookmark

Nem is gondolnák, milyen nehéz rájuk találni!

Sokat jártunk mi is utánuk, és még fogunk is. Sok értéket találunk.
Itt van persze az Internet, ahol a Kedves Olvasó is épp megtalált minket. Segített elérni azokat, akiknek a magyar termékei már itt vannak a boltban, és azokat, is,akikéi nemsokára itt lesznek.
Aztán sokat segített az évtizedes magyartermék-mániánk, melyet még most is sokszor megmosolyognak, de amit azért is terjesztünk. (na persze csak szép szóval, és nem tűzzel-vassal, mert nem mi akarjuk megmondani másoknak hogy mi a jó nekik, de ne is kalandozzunk el...) E látásmódunknak köszönhetően sok olyan kapcsolódás alakult ki, melyek segítőek voltak most, hogy továbblendültünk a passzív vásárlóból az aktív népszerűsítőig, sőt, azon is túl. Hisz nálunk meg is lehet venni azt, ami megtetszett.

Segített, hogy egyre több olyan kézműves vásár, rendezvény van, ahol odafigyelnek arra, ki legyen aki ott árusít, és mit árusít. Nem bóvlit, hanem minőségi magyar terméket.

Sajnos a magyar termékek előállítóinak vékonyabb a hírverési lehetőségük ma, mit a világcégeknek. Így még az igazán nagyszerű teljesítményeket, különleges termékeket sem egyszerű felkutatni. Néha szinte csak a szájpropaganda vezet el valakihez.
Bízunk azonban abban, hogy a Magyar Kezek Távbolt is hozzá fog járulni ahhoz, hogy a magyar termékek egyre szélesebb köre jusson el a magyarokhoz szerte a világban!

Mi minden esetre nyújtani fogjuk őket.


A Magyar Kezek
 

smartsupp - videófelvétel és chat
Jelmondatunk

"Hintsük a hazafiságnak aranymagvait szünet és kifáradás nélkül ott, ahol lehet; úgy, amint lehet, s akkor, amikor lehet; amint az idő, hely és körülmények engedik: bár vetésünknek aranytermését arathatni talán csak késő unokáinknak engedtessék is."

Kisfaludy Sándor 1831. március 15.

(részlet a Vas vármegyéhez írott levélből)